Green Garden cover

Green Garden

Datum

Omschrijving

Na een heerlijke eerste editie in 2019 keert Green Garden Festival op 12 augustus 2023 weer terug op het mooiste perkje van Den Haag voor een nieuwe editie! Op het Malieveld worden de mooiste bloemen verzamelt die de Hofstad te bieden heeft voor een floriade van formaat. Paard, PIP, Mama Africa en Vunzige Deuntjes trekken de tuinbroek aan, en brengen Den Haag’s muzikale, culturele en culinaire wereld tot bloei.

Festival type

House
Techno
Urban
Hiphop
Classics
Disco

Max. bezoekers

7.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Green Garden

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Green Garden. Dat op 12 augustus 2023 in Malieveld te Den Haag gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register