Grasduinen 2023 cover

Grasduinen 2023

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

GRASDUINEN, een nieuw project van Grasnapolsky. In de aanloop naar festival Grasnapolsky gaan we op zaterdag 28 oktober al een dag “GRASDUINEN”. Met iedere GRASDUINEN editie doen we een bijzondere erfgoedlocatie in Groningen aan, waarvan we het verhaal gaan ontdekken op de manier die je van Grasnapolsky gewend bent. Een prachtige locatie, muziek, kunst en expedities: alles op één dag om zo nog meer moois van Groningen te ontdekken. En dé kans om alvast in de stemming te komen en je warm te maken voor ons geliefde festival in maart 2024! Zaterdag 28 oktober - De Graanrepubliek, Bad Nieuweschans. Save the date! De kaartverkoop start volgende week, woensdag 20 september. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar.

Festival type

Rock
Metal
Indie pop
Pop
Overig
Electronic
Experimental
Underground
Alternative

Locatie

Bad Nieuweschans, Bad Nieuweschans
Oudezijl 1, 9693 PA

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Grasduinen 2023

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Grasduinen 2023. Dat op 28 oktober 2023 in Bad Nieuweschans te Bad Nieuweschans gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register