Get in Sync x VNTM live cover

Get in Sync x VNTM live

Info
Line-up

Datum

Omschrijving

en nieuw melodic techno event op de iconische Pier in Scheveningen op zaterdag 13 april 2024, van 19:00 tot 01:00 uur. Dansen boven de golven, met een adembenemend uitzicht over de Noordzee en de verlichte kustlijn van Scheveningen. Get In Sync lanceert tijdens dit eerste event al meteen een dikke line-up: VNTM live wordt geprezen als live act en muzikant en staat bekend om zijn unieke en live interpretatie van techno op grote festivals wereldwijd. Hij brengt exclusief origineel materiaal, waarbij eigentijdse progressieve melodieën en moderne techno samensmelten. Hij heeft opgetreden op toonaangevende evenementen zoals Afterlife, Awakenings en Burning Man. Beswerda brengt een combinatie van minimal en melodic techno die nieuw is voor de clubs. Zijn tracks worden wereldwijd gedraaid door grote artiesten en zijn uitgebracht op toonaangevende labels zoals Afterlife, Oddity, Weiter en Venom Recordings. Ninsa brengt een mix van warme en energieke elektronische muziek. Vorig jaar stond bol van de optredens op Fusion (DE), Into The Woods Festival, La Reve, The Gardens of Babylon, Pleinvrees, Memento en Best Kept Secret Festival. Cordial belooft een muzikale reis van progressive en deep house tot melodic en minimal techno. Is inmiddels een vaste waarde in de Recycle Lounge Club.

Festival type

Techno
Deephouse
Electronic
House
Minimal
Trance

Locatie

De Pier, Den Haag
Strandweg 150-154, 2586 JW

Max. bezoekers

1.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Get in Sync x VNTM live

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Get in Sync x VNTM live. Dat op 13 april 2024 in De Pier te Den Haag gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register