Genk on Stage cover

Genk on Stage

Datum

Omschrijving

Genk on Stage is een bruisend, gratis stadsfestival dat muziekliefhebbers van diverse genres bijeenbrengt in het hart van Genk. Met meerdere podia verspreid door de stad, biedt het festival een rijke mix van nationale en internationale acts. De sfeer is ongeëvenaard; een perfecte ontmoetingsplaats voor vrienden en families, verrijkt met een verscheidenheid aan foodtrucks en straatartiesten, waardoor het een onmisbaar evenement is voor elke muziekfan.

Festival type

Pop

Locatie

Genk centrum, Genk
Stadsplein 1, 3600

Aantal stages

13

Max. bezoekers

33.000

Dresscode

Geen Dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Genk on Stage

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Genk on Stage. Dat op 28 juni 2024 in Genk centrum te Genk gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register