Geef Mij Maar Amsterdam cover

Geef Mij Maar Amsterdam

Datum

Omschrijving

Zaterdag 6 april 2024 is ’t zover, vrienden! Geef Mij Maar Amsterdam strijkt neer in de fantastische AFAS Live. ’n Avond vol met de muzikale parels van onze stad, een reis door de tijd, van Willy Alberti tot de zangers van nu! Op het podium schitteren de Amsterdamse sterren Yves Berendse, Wesly Bronkhorst, Peter Beense, Quincy en Robert Leroy. Samen brengen ze het ouwe en nieuwe geluid van Mokum tot leven. Van de melancholie van Johnny Jordaan tot de levensvreugd van Koos Alberts, van de eerste noten van René Froger tot de pure emotie van Manke Nelis. En de sfeer? Zoals vanouds! Geen poespas, gewoon ouderwets gezellig. Precies zoals in die goede ouwe tijd. Het voelt als een avondje in de Jordaan, waar je de kroeg in duikt en de gezelligheid opsnuift. Dus haal je mooiste Amsterdammertje tevoorschijn en kom naar de AFAS Live voor Geef Mij Maar Amsterdam. Een avond om te koesteren, vrienden, dat mag je niet missen!

Festival type

Feestmuziek
Nederhop

Locatie

AFAS Live, Amsterdam
Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS

Max. bezoekers

15.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Geef Mij Maar Amsterdam

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Geef Mij Maar Amsterdam. Dat op 6 april 2024 in AFAS Live te Amsterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register