Free Your Mind - Groningen cover

Free Your Mind – Groningen

Datum

Omschrijving

Na een uitverkochte editie keert Free Your Mind op 25 november terug naar de MartiniPlaza te Groningen. Tijdens dit indoor event wordt MartiniPlaza omgetoverd tot een festivalparadijs met drie verschillende area's en treden er verschillende (inter)nationale house en techno acts op. Dit keer vult het populaire en altijd uitverkochte concept Joy de derde zaal in met o.a. een 3 uurs set van Franky Rizardo, Prunk, Sydney Charles, De Sluwe Vos en meer. Daarnaast kunnen de Groningers genieten van de unieke b2b Dyen vs Nico Moreno en meer top acts die nog aangekondigd worden. De rest van de line-up volgt spoedig waaronder 2 internationale top techno artiesten.

Festival type

EDM
Techno
House
Overig
Underground

Locatie

Martiniplaza, Groningen
Leonard Springerlaan 2, 9727 KB

Max. bezoekers

16.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Free Your Mind - Groningen

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Free Your Mind – Groningen. Dat op 25 november 2023 in Martiniplaza te Groningen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register