Footprints Festival cover

Footprints Festival

Datum

Omschrijving

Footprints Festival brengt je van de gebaande muzikale paden naar nieuwe avontuurlijke afslagen. Het enige wat je hoeft te doen is de beat te volgen. Verwacht psychedelische cosmofunk, afro-electronica, cumbia, kuduro en gimbri, gemaakt door artiesten uit o.a. Zuid-Afrika, Ghana, Marokko, Angola en het exotische Utrecht. Footprints Festival neemt je mee in onze verschillende zalen: alle ruimte om te ontdekken, te dansen of juist ergens bij stil te staan.

Festival type

Electronic
Minimal
Progressive
Alternative
Wereldmuziek
Afrobeats
Electro

Locatie

Tivolivredenburg, Utrecht
Vredenburgkade 11, 3511 WC

Max. bezoekers

2.500

Min. leeftijd

14

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Footprints Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Footprints Festival. Dat op 24 februari 2024 in Tivolivredenburg te Utrecht gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register