Fluff Disco Bootfest cover

Fluff Disco Bootfest

Datum

Omschrijving

NU NOG LEUKER! Handjes, haakjes en papegaaitjes in de lucht, discobeentjes van de vloer. Alle hens aan dek! Tijdens deze derde zomerse variant van de Fluff Disco bootfissa special lichten ze je op met de lekkerste disco, vuigste hits uit de '90s en '00s, vermengd met obscure dansplaten en house throwbacks.

Festival type

00's
80's
90's
Classics
Disco
R&B
House
Hits
Pop

Locatie

Amsterdam Rijnkanaal, Amsterdam
Amsterdam Rijnkanaal

Max. bezoekers

1.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Fluff Disco Bootfest

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Fluff Disco Bootfest. Dat op 10 juni 2023 in Amsterdam Rijnkanaal te Amsterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register