Fluff Disco Bevrijdingsfestival cover

Fluff Disco Bevrijdingsfestival

Datum

Omschrijving

YOUR FREQUENT DOSE OF DISCO DAGGER Tijdens Fluff Disco Bevrijdingsfestival licht je op met de lekkerste disco, vuigste hits uit de '90s en '00s vermengd met obscure dansplaten en house throwbacks. Voel je welkom op de kermis die altijd doordraait. Poets je stilleto’s en lakschoenen op en voel je thuis in dit extravaganza disco dagger dromenland.

Festival type

Hits
Classics
00's
80's
90's
House
Pop

Locatie

SOIA, Utrecht
Kanaalweg 199, 3533 HL

Max. bezoekers

4.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Fluff Disco Bevrijdingsfestival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Fluff Disco Bevrijdingsfestival. Dat op 5 mei 2023 in SOIA te Utrecht gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register