Flinke Pink cover

Flinke Pink

Datum

Omschrijving

Flinke Pink is een uniek vierdaags festival tijdens het Pinksterweekend op het Evenemententerrein (t.o. de Rabobank) in Leek. De eerstvolgende editie is van 26 mei t/m 29 mei 2023. Een heerlijk outdoor festival dat elk jaar weer duizenden bezoekers trekt. Van jongeren die van een breed scala aan dancemuziek houden (vrijdag-, zaterdag- en zondagavond) tot gezinnen met kinderen die komen voor de live bands op de gratis maandagmiddag, aan iedereen wordt gedacht.

Festival type

Overig
90's
00's
Classics
Hits
EDM
Trance
House
Harder styles
Hardstyle
Hardcore
RAW

Locatie

Festivalterrein Leek, Leek
Oosterheerdtstraat 7, 9351 BK

Max. bezoekers

5.000

Min. leeftijd

16

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Flinke Pink

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Flinke Pink. Dat op 26 mei 2023 in Festivalterrein Leek te Leek gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register