Fête de la Musique cover

Fête de la Musique

Datum

Omschrijving

Fête de la Musique markeert de start van de zomer met een wereldwijde viering van muziek in al haar vormen. Op deze langste dag van het jaar transformeren steden en dorpen in podia voor gratis concerten, waar amateurs en professionals zij aan zij optreden. Dit festival verbindt mensen door de universele taal van muziek, en stimuleert ontdekkingen van nieuwe genres en talenten in een sfeer van gemeenschap en vreugde.

Festival type

Pop

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Fête de la Musique

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Fête de la Musique. Dat op 20 juni 2024 in Brussel Centrum te gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register