Festival De Achtertuin cover

Festival De Achtertuin

Datum

Omschrijving

Zaterdag 15 juli 2023 is Festival De Achtertuin weer terug bij Outdoor Valley en harken, maaien en tuinieren ze het heerlijke terrein weer om in de groene oase zoals je van ze gewend bent. Verwacht nog meer kunstzinnige gekte, bizarre tochten, groene avonturen, een uitgekiende line up en heel veel liefde. Voor de enthousiaste Tuinierders gaan De Achtertuin binnenkort online met een beperkte oplage van de Vroege Vink tickets voor een lieve vroege prijs. Dus druk met die groene vingers op aanwezig en mis het niet!

Festival type

Electronic
House
Techno
Progressive
Deephouse
Disco tech

Locatie

Outdoor Valley, Bergschenhoek

Max. bezoekers

4.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Festival De Achtertuin

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Festival De Achtertuin. Dat op 15 juli 2023 in Outdoor Valley te Bergschenhoek gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register