Festilaovend cover

Festilaovend

Datum

Omschrijving

't Grotste vastelaoves festival van Limburg is teruuk en waal op 13 jannewarie biej Weerstand in Remunj onger 't mom: SJIECH MAAKE! Registreer dich NOE in en kaup es aller-aller-eerste ein kaertje veur €15 ipv €25 (ex ticket en service koste). Op woonsdig 4 oktober om 20:00 ontvangt idderein dae zich haet ingesjreeve eine unieke ticketlink en kriegt den 48 oer de tied om ein ticket te bemachtige!

Festival type

Feestmuziek
Nederlandstalig
Classics
80's
90's
Hits
House
Deephouse

Locatie

Weerstand, Roermond
De Weerd 75

Max. bezoekers

7.500

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Festilaovend

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Festilaovend. Dat op 13 januari 2024 in Weerstand te Roermond gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register