Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Met trots presenteren we eilân 2022: zonder concessies; met nóg meer inspiratie. Het is alweer twee jaar geleden dat we daar stonden, op Terschelling. Teleurgesteld maar strijdbaar. Zoveel mooie plannen, plotseling op losse schroeven, maar te mooi om niet voor te vechten. In de luwte, die veel langer duurde dan gehoopt, hebben we stug doorgewerkt.

Festival type

Indie
Alternative
Indie rock
Indie pop

Locatie

Duinmeertje van Hee, Hee
Duinweg Hee 1, 8882 HA

Max. bezoekers

7.500

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

eilân

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder eilân. Dat op 15 september 2022 in Duinmeertje van Hee te Hee gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!