Zin in de Zomer Fest - Dutch Valley cover

Zin in de Zomer Fest – Dutch Valley

Datum

Omschrijving

Bye bye, zwaai zwaai! Dutch Valley wordt Zin in de Zomer Fest! Zelfde dag, en een beetje hetzelfde sausje, maar een nog leuker en spectaculairder feest! Ga de hele dag uit je dak met de leukste artiesten op 7 verschillende stages! Maar niet getreurd voor onze trouwe Dutch Valley bezoekers, er zijn ook nog genoeg orginele hitjes te vinden bij de Tante Roosje, Moose Bar & Jordaan Festival stages! De eerstvolgende editie is op 11 augustus 2024.

Festival type

Pop
Nederlandstalig
Feestmuziek
Singer / songwriter
Rock
Metal
Hiphop
Rap
Nederhop
EDM

Locatie

Spaarnwoude, Velsen-Zuid
Oostbroekerweg 1, 1981 LN

Aantal stages

7

Max. bezoekers

30.000

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Zin in de Zomer Fest - Dutch Valley

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Zin in de Zomer Fest – Dutch Valley. Dat op 11 augustus 2024 in Spaarnwoude te Velsen-Zuid gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register