Duikboot Lente cover

Duikboot Lente

Datum

Omschrijving

GO WILD AND DIVE WITH US! We duiken óók in 2024 weer boven. En hoe?! Of je nou heel diep wilt gaan of dat je misschien liever iemand bent die meer aan de oppervlakte floreert… We’ve got you covered! 23 maart hebben wij voor jullie de mooistee afsluiting van de winter of juist het perfecte begin van de lente!

Festival type

House
Techno
Urban

Locatie

Breepark, Breda
Bavelseparklaan, 4817 ZX

Max. bezoekers

8.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Duikboot Lente

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Duikboot Lente. Dat op 23 maart 2024 in Breepark te Breda gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register