Drie Gezusters Outdoor Festival cover

Drie Gezusters Outdoor Festival

Datum

Omschrijving

Koningsnacht vier je in de Molenstraat met het 3G Outdoor Festival! Om 18:00 barst het feest los en we pakken door tot 00:00. Op het podium zullen de meest getalenteerde artiesten van Nederland optreden! Afro Bros, Diaz & Bruno, Dai$y en April Grey zorgen voor de allerbeste vibes. Ze gaan ervoor zorgen dat het een onvergetelijke avond wordt en draaien hun allerbeste beats! Kom jij Koningsnacht vieren bij 3G Outdoor Festival?

Festival type

Urban
Hiphop
Nederhop
R&B

Locatie

Drie Gezusters, Nijmegen
Molenstraat 79, 6511 HB

Max. bezoekers

1.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Drie Gezusters Outdoor Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Drie Gezusters Outdoor Festival. Dat op 26 april 2023 in Drie Gezusters te Nijmegen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register