Dream Village cover

Dream Village

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

We hebben er werkelijk waar álles aan gedaan… Maar ’t is ons helaas niet gelukt om Dream Village te verplaatsen naar een later tijdstip. Een hoop artiesten konden we niet meenemen en we gunnen jullie natuurlijk alleen de allerbeste line-up! We zijn alle onzekerheid zó ontzettend zat & hadden een prachtig festival voor jullie in petto! ✨😢 We beloven jullie sterker terug te komen dan ooit! 🔥 Zet 10 & 11 september 2022 alvast heel groot in je agenda & meld je aan voor het evenement om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, want alle kaartjes blijven natuurlijk geldig! We kunnen jullie steun heel goed gebruiken en hopen dan ook dat jij je kaartje bewaart zodat we volgend jaar samen de sterren van de hemel dansen & volledig uit onze stekker gaan! ⚡ Until we meet again, dreamers. 💜

Festival type

House
Deephouse
Techno
Hardstyle
Harder styles
EDM
Hiphop
Classics

Locatie

Festivalterrein aan de Lage Aard, Bavel
Lage Aard, 4854 NM

Max. bezoekers

10.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Dream Village

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Dream Village. Dat op 10 september 2022 in Festivalterrein aan de Lage Aard te Bavel gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register