Dioniss Festival cover

Dioniss Festival

Datum

Omschrijving

Dioniss Festival, gelegen in het schilderachtige Sint-Denijs-Westrem bij Gent, is een charmant muziek- en cultuurfestival dat zich richt op alternatieve en opkomende artiesten. Met zijn gezellige en ongedwongen sfeer biedt het een unieke kans om nieuwe muziek te ontdekken in een intieme setting, verrijkt met kunstinstallaties en lokale gastronomie, waardoor het een ideale bestemming is voor liefhebbers van muzikale vernieuwing en culturele diversiteit.

Festival type

Hiphop
Klassiek
Rock
Metal
Electronic
Pop

Locatie

Sint-Denijs-Westrem Centrum, Sint-Denijs Westrem

Max. bezoekers

4.000

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Dioniss Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Dioniss Festival. Dat op 2 augustus 2024 in Sint-Denijs-Westrem Centrum te Sint-Denijs Westrem gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register