Dias Latinos  cover

Dias Latinos

Datum

Omschrijving

Dias Latinos, het podium voor Latin muziek en dans, vindt plaats in de Amersfoortse binnenstad van 30 juni t/m 2 juli 2023. Het thema van het festival is ‘Salsa Dura’. Deze term staat voor de revival van de salsa orkesten uit de jaren zeventig. Orkesten die speelden om mensen te laten dansen in de opkomende salsa dansscene in New York. Tijdens editie 2023 wil Dias Laatinos heel Amersfoort laten dansen! Voor de gevorderde salsa dansers is er de workshop van Jaoquín Arteaga maar er vinden ook vele andere workshops plaats voor zowel beginners en gevorderden.

Festival type

Latin
Overig
Wereldmuziek

Locatie

Amersfoort centrum, Amersfoort

Max. bezoekers

5.000

Dresscode

geen dresscode

Festival map

mobile-map

Ontdek onze festival kaart

Bekijk kaart

Dias Latinos

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Dias Latinos . Dat op 30 juni 2023 in Amersfoort centrum te Amersfoort gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register