De Zomercollectie cover

De Zomercollectie

Datum

Omschrijving

Het was een heerlijk 1e editie van Fairytale Festival - De Zomercollectie, met alleen maar leuke mensen, heerlijke dansmuziek en natuurlijk het laatste zonnetje van de zomer! ๐Ÿฅฐ๐ŸŒž Volgend jaar is het festival terug op zaterdag 16 september met een nieuwe editie die zo lekker is dat je met gemak de winter doorkomt. ๐Ÿ’›๐ŸŒฟ Bedankt aan iedereen die alles zo magisch heeft gemaakt. Tot snel!

Festival type

EDM
House
Deephouse
Harder styles
Hardstyle
Urban

Locatie

Festivalterrein Kaatsheuvel, Kaatsheuvel
Erasstraat 36, 5171 VH

Max. bezoekers

4.500

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

De Zomercollectie

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder De Zomercollectie. Dat op 16 september 2023 in Festivalterrein Kaatsheuvel te Kaatsheuvel gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register