De Rubberboot Straatfestival cover

De Rubberboot Straatfestival

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Op zaterdag 26 augustus zijn we terug! Na het succes van vorig jaar staan wij samen met Ensemble weer voor jullie klaar aan de Blijmarkt in Zwolle! Een glibbernieuwe RBBT editie op het straatfestival van Zwolle. Samen met jullie gaan we er een onvergetelijke avond van maken en voor jullie fijn: de entree is gratis!

Festival type

EDM
Deephouse
House

Locatie

Blijmarkt, Zwolle
Blijmarkt, 8011 ND

Max. bezoekers

1.000

Min. leeftijd

21

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

De Rubberboot Straatfestival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder De Rubberboot Straatfestival. Dat op 26 augustus 2023 in Blijmarkt te Zwolle gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register