De Derde Helft XXL cover

De Derde Helft XXL

Datum

Omschrijving

Niks beter dan de nabespreking van een wedstrijd in de kantine onder het genot van een biertje, toch? Het evenement begint om 18:00 en duurt tot 01:00. De entree sluit om 22:30. Onder het motto presteren op het juiste moment gaan wij dit op 8 april eens even met z'n allen XXL doen! Met opblaasballen, de beste (dj) acts en flink veel confetti belooft dit zeker de beste helft te worden! Ook voor niet-voetballers!

Festival type

House
Hits
Pop

Locatie

Carpool Nederweert, Nederweert
Randweg West 1-2

Max. bezoekers

1.500

Min. leeftijd

17

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

De Derde Helft XXL

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder De Derde Helft XXL. Dat op 30 maart 2024 in Carpool Nederweert te Nederweert gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register