De Binnenstad | Het Sieraad cover

De Binnenstad | Het Sieraad

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Haal nu je kaarten voor De Binnenstad in Het Sieraad! Met de vorige editie nog vers in ons geheugen, kunnen we nauwelijks wachten op de volgende knaller. Op 2 februari keren we terug en halen we het festival naar Het Sieraad. Ooit een ambachtsschool, nu een monumentale nachtclub. Komende weken zullen we steeds meer bekendmaken op onze socials over hoe wij jouw verlangen naar het festivalseizoen willen gaan stillen. Dus hou ons in de gaten! Moet jij bij zijn!

Festival type

Deephouse
Disco
House
Tech house
Techno

Locatie

Het Sieraad, Amsterdam
Postjesweg 1, 1057 DT

Max. bezoekers

800

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

De Binnenstad | Het Sieraad

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder De Binnenstad | Het Sieraad. Dat op 2 februari 2024 in Het Sieraad te Amsterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register