De Amsterdamse Zomer cover

De Amsterdamse Zomer

Datum

Omschrijving

De Amsterdamse Zomer is terug in 2024! Hét ultieme muzikale zomerfeest van Nederland belooft ook dit jaar weer een onvergetelijk spektakel te worden. Op 12 en 13 juli komen de grootste Nederlandse artiesten samen in het historische Olympisch Stadion in Amsterdam, waar samen met 25.000 enthousiaste bezoekers per show een groot zomerfeest gebouwd wordt!

Festival type

Pop
Feestmuziek
Nederlandstalig

Locatie

Olympisch Stadion, Amsterdam
Olympisch Stadion 2, 1076 DE

Aantal stages

1

Max. bezoekers

25.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

De Amsterdamse Zomer

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder De Amsterdamse Zomer. Dat op 12 juli 2024 in Olympisch Stadion te Amsterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register