Das Winterfest cover

Das Winterfest

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Tijd voor je winterslaap is er niet! Want op vrijdag 10 februari 2023 wordt het weer Wahnsinn in Alphen a/d Rijn tijdens een nieuwe knotsgekke editie van Das Winterfest. Dresscode? Niet verplicht, maar wel ganz toll als jij komt tanzen und saufen in je dirndl, Lederhose of Faute skipak. Vul de pullen maar, want wir machen ein Party ohne Ende. Bist du dabei?

Festival type

Feestmuziek

Locatie

Zegerplas, Alphen aan den Rijn
Zegerplas, 1076 RA

Max. bezoekers

2.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Das Winterfest

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Das Winterfest. Dat op 10 februari 2023 in Zegerplas te Alphen aan den Rijn gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register