Crazyland: GoodFellas Mafia cover

Crazyland: GoodFellas Mafia

Datum

Omschrijving

Crazyland is na een jaar weer terug in het Klokgebouw in Eindhoven. De locatie is uitermate geschikt met meerdere zalen. Deze keer gaan we het binnen heel gezellig maken en een zaal zal alleen maar vol decor en doolhof staan. Een leuk verrassings doolhof met meerdere gangen en chillouts. Aan de djs zal het ook niet liggen.

Festival type

Fetish
EDM
Techno
Hardstyle
Harder styles

Locatie

Klokgebouw, Eindhoven
Klokgebouw 50, 5617 AB

Max. bezoekers

10.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Roaring Twenties, Mafia/Gangster

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Crazyland: GoodFellas Mafia

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Crazyland: GoodFellas Mafia. Dat op 15 april 2023 in Klokgebouw te Eindhoven gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register