Chin Chin Festival cover

Chin Chin Festival

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Zet een heel groot kruis in je agenda op 2 juli 2022, want de vierde editie van Chin Chin Festival komt eraan! Na drie wervelende edities in 2018, 2019 en 2021, pakken we het dit jaar nóg spectaculairder aan en kun je rekenen op de allergrootste knaller van Chin Chin Festival tot nu toe. Het is tijd om af te tellen, naar die ene zonovergoten zomerdag in juli in de Tuinen van West. De hele dag door eten, spelen en dansen. Dartelen, zweven en smikkelen. Wij staan in ieder geval te popelen! Op 2 juli 2022 trappen we samen het festivalseizoen in stijl af. Samen vieren we het begin van de zomer en hopelijk het einde van een aantal hele gekke jaren. Kunnen we op je rekenen?

Festival type

House
Deephouse
Techno
EDM
Disco
Hits
Pop

Locatie

Tuinen van West, Amsterdam
Pieter Moeskopspad 20, 1067 HR

Max. bezoekers

10.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Chin Chin Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Chin Chin Festival. Dat op 2 juli 2022 in Tuinen van West te Amsterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register