Cactus Festival cover

Cactus Festival

Datum

Omschrijving

Cactusfestival is een eigenzinnige antenne op de wijde muziekwereld, met het prachtige Minnewaterpark als kruispunt van de meest uiteenlopende muzikale stijlen en culturen. Nationale en internationale bands spelen volwaardige sets op één en hetzelfde podium. Geen hartverscheurende dilemma’s dus op Cactusfestival! De 41e editie van Cactusfestival, op 12, 13 en 14 juli 2024 in het Minnewaterpark in Brugge.

Festival type

Rock
Wereldmuziek

Locatie

Minneawater Park, Brugge
Minnewater 4, 8000

Aantal stages

1

Max. bezoekers

9.000

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Cactus Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Cactus Festival. Dat op 12 juli 2024 in Minneawater Park te Brugge gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register