Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Tropisch zwemmen, buitenaards verdwalen, speuren met vreemden, trouwen met bekenden of ku(ns)twerken maken. Oude vertrouwde belevenissen maar ook nieuwe ontdekkingen komen in november samen op het park van EuroParcs Zuiderzee tijdens Bungalup 2024. Dat klopt, we staan dit jaar op 1 park, lekker gezellig alle bluppers bij elkaar dus. Dit wordt het weekend wat je niet wilt missen, pardon, het weekend wat je niet MAG missen!

Festival type

EDM
Techno
Tech house
House
Deephouse

Locatie

Europarcs Resort Zuiderzee, Biddinghuizen
Spijkweg 15, 8256 RJ

Aantal stages

4

Max. bezoekers

10.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Bungalup

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Bungalup. Dat op 15 november 2024 in Europarcs Resort Zuiderzee te Biddinghuizen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!