BRUUT! Indoor Festival cover

BRUUT! Indoor Festival

Datum

Omschrijving

BRUUT! in een industriële setting is al een bewezen magische combinatie waar urban(pop), r&b, amapiano en de allerleukste mensen keer op keer zorgen voor veel gekkigheid en onvergetelijke momenten💛! Na de uitverkochte editie van vorig jaar, kan het niet anders dan dat we weer terug zijn bij de De Suiker op 16 Maart 2023🚀! Dat wordt weer dansen, sjansen, gek doen en een line-up om van te smullen.

Festival type

Techno
House
Urban

Locatie

Suikerunie, Groningen
Suikerlaan 20, 9743 DA

Max. bezoekers

4.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

BRUUT! Indoor Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder BRUUT! Indoor Festival. Dat op 16 maart 2024 in Suikerunie te Groningen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register