Breda Live cover

Breda Live

Datum

Omschrijving

Een grandioze line up, een lekker sfeertje en een fantastisch publiek. Een feestje zoals dat alleen in Brabant kan. Breda Live brengt vrienden samen en laat je genieten van de beste acts van Nederlandse bodem. Daarnaast kan je op Breda Live genieten van het lekkerste lokale eten, Bredase Gastvrijheid en… niet één, maar twee dagen feest! 🧡🧡

Festival type

EDM
House
Hiphop
Rap
Pop
Nederlandstalig

Locatie

Chasséveld, Breda
Chasséveld 15, 4811 DH

Max. bezoekers

18.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Breda Live

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Breda Live. Dat op 7 juli 2023 in Chasséveld te Breda gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register