Breda in Concert cover

Breda in Concert

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Op 30 juli komen we eindelijk weer samen, alle artiesten zijn bekend én de kaartverkoop start deze zaterdag om 10:00! 🍻 Vanwege jullie enorme steun afgelopen periode zijn een geweldig deel van alle tickets al verkocht. Dit is jouw allerlaatste kans om tickets met korting te krijgen, dus zorg dat je er meteen bij bent!

Festival type

Nederlandstalig
Feestmuziek
Pop
Rock

Locatie

Chasséveld, Breda
Chasséveld 15, 4811 DH

Max. bezoekers

7.500

Min. leeftijd

16

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Breda in Concert

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Breda in Concert. Dat op 30 juli 2022 in Chasséveld te Breda gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register