Bosburcht Festival cover

Bosburcht Festival

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Deel je verwondering en dwaal je rijk tijdens de eerste zomereditie op het kasteellandgoed van Bosburcht! FESTIVAL Bosburcht is een 4 dagen non-stop durend festival op een van de meest unieke locaties in Nederland. Met meerdere stages o.a tussen de bomen in de eeuwenoude kasteeltuin, aan het water en natuurlijk ook in het prachtige authentieke kasteel. Het buitenprogramma begint op vrijdag middag om 12.00uur, maar vanaf donderdag 16.00uur ben je op de camping welkom en is het kasteel al aan! LOCATIE EN CAMPING Het kasteel uit de 13e eeuw is in super staat, waar wij, exclusief, helemaal ons ding kunnen doen. Pak na het dansen je rust in een van de hotelkamers mét badkamer en toilet of zoek een plekje voor je tent of camper op de camping in de kasteeltuin.

Festival type

Rave

Aantal stages

4

Max. bezoekers

500

Min. leeftijd

21

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Bosburcht Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Bosburcht Festival. Dat op 13 juni 2024 in Kasteel de Berckt te gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register