Booming New Year cover

Booming New Year

Datum

Omschrijving

Booming New Year is al meer dan 20 jaar een fenomeen. Een van de eersten, zo niet de eerste die op nieuwjaar het feest ging geven en niet op 31 december. Het heeft veel voordelen op 1 januari , maar het is vooral een succes door het leuke publiek wat er komt. Iedereen die op deze dag in de Hemkade komt, weet wat ze er allemaal voor terug krijgen. Het is niet alleen het prachtige entertainment. Maar ook de sfeer, de gratis oliebollen en glühwein en natuurlijk alle extra's die je op het vip deck krijgt. H et is een totaal plaatje wat zorgt dat mensen dit feest altijd in de agenda zetten. Ben je nog nooit geweest? Trek je stoute schoenen aan, en koop je kaartje voor 1 januari.

Festival type

EDM
Electronic
House
Techno
Hardstyle
Fetish

Locatie

Hemkade 48, Zaandam
Hemkade 48, 1506 PS

Max. bezoekers

4.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Glitter Glamour, Smoking, Cocktail , No jeans

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Booming New Year

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Booming New Year. Dat op 1 januari 2024 in Hemkade 48 te Zaandam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register