Bluesroute Helmond cover

Bluesroute Helmond

Datum

Omschrijving

Het laatste weekend van oktober 2023 zal Bluesroute Helmond haar 12e editie vieren, op 27, 28 en 29 oktober! In de agenda staat het alweer dik gedrukt, 2023 gaat wederom een enorm feest worden door middels van dit unieke gratis festival.Het gehele centrum van Helmond zal weer vol in teken staan van de blues!

Festival type

Blues

Locatie

Helmond centrum, Helmond
Markt 38, 5701 RL

Max. bezoekers

20.000

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Bluesroute Helmond

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Bluesroute Helmond. Dat op 27 oktober 2023 in Helmond centrum te Helmond gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register