Blues Festival Delft cover

Blues Festival Delft

Datum

Omschrijving

Op vrijdag, zaterdag en zondag vind je door heel Delft live muziek van verschillende bluesbands. De toegang tot al deze optredens is gratis. Daarnaast bieden we ook een randprogramma aan, waarbij er meer verdieping is over de blues muziek. Zoals een film bij Filmhuis Lumen, mondharmonicaworkshop en gospelmuziek in de Maria van Jessekerk. Voor de meeste specials geld een entree.

Festival type

Jazz
Blues
Metal
Rock

Locatie

Delft (centrum), Delft
Markt 57, 2611 GS

Max. bezoekers

20.000

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Blues Festival Delft

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Blues Festival Delft. Dat op 22 februari 2024 in Delft (centrum) te Delft gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register