Bermuda Festival cover

Bermuda Festival

Datum

Omschrijving

▲ BERMUDA FESTIVAL Gratis parkfestival voor chille gezinnen & enthousiaste dansers. Omdat het in 2023, ondanks de hevige regen, zo tof was, doen we het nog een keer en toveren we het Keizerpark te Gent om tot een gezellig festival met 2 stages (pop en urban), foodtrucks en entertainment. Bermuda Festival zorgt voor good vibes in het Keizerpark met steun van Stad Gent. ▲ SPEEL HET FAIR ▲ STEUN BERMUDA Bermuda is een gratis festival, voor en door de buurt. Wij nodigen jullie daarom hoopvol uit om op, voor en bij ons te drinken. Verbergen jullie daarom please geen eigen drank in je bermuda? Op die manier kunnen we het festival hopelijk gratis houden!!

Festival type

Pop
Urban
Food

Locatie

Keizerpark, Gent

Aantal stages

2

Max. bezoekers

9.000

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Bermuda Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Bermuda Festival. Dat op 2 augustus 2024 in Keizerpark te Gent gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register