Belize meets Papi chulo - The Beachparty cover

Belize meets Papi chulo – The Beachparty

Datum

Omschrijving

Papi Papi, Papichulo & Belize. Het is DE beachparty waar jullie op zaten te wachten! Op 2 september zijn wij terug voor de tweede beachparty van 2023 en deze editie wordt nóg groter en spectaculairder! Kom genieten van een heerlijke mix aan sounds, de lekkerste cocktails en de zomerse vibe.

Festival type

Latin
Urban
Classics
Hiphop
RAW

Locatie

Boomerang Beach Club & Lounge, Den Haag
Gevers Deynootweg 63, 2586 JK

Max. bezoekers

500

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Belize meets Papi chulo - The Beachparty

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Belize meets Papi chulo – The Beachparty. Dat op 2 september 2023 in Boomerang Beach Club & Lounge te Den Haag gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register