Atmoz Classics cover

Atmoz Classics

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Op paaszondag 9 april 2023 landt Atmoz Classics traditiegetrouw in hartje Maastricht voor de lekkerste klassiekers uit de clubhistorie van deze Belgische legendarische club. Ook deze editie heeft Atoz weer wat leuke dingen in petto en pakken ze uit met een maximale lasershow zoals je nog nooit hebt gezien bij Atmoz.

Festival type

EDM
Classics
Harder styles
House
Hardstyle
Overig

Locatie

De Muziekgieterij, Maastricht
Boschstraat 5, 6211 AS

Max. bezoekers

2.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Atmoz Classics

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Atmoz Classics. Dat op 30 september 2023 in De Muziekgieterij te Maastricht gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register