Apresski Met Mie Winterfestijn cover

Apresski Met Mie Winterfestijn

Datum

Omschrijving

Op 18 maart tovert Apresski Met Mie het festivalterrein nabij ‘Frans op den Bult’ om tot een heus winterfestijn. Van een dikke Main tot een gezellige schirmbar. Met 3 gave stages met artiesten die wel weten hoe ze een feestje bouwen. En vooral afbreken, in heerlijk verwarmde hallen! Van foute schlager tot lekker Nederlandstalig en van hete live-acts tot dampende house acts. Whoohoo!

Festival type

Feestmuziek
Nederlandstalig
Pop

Locatie

Frans op den Bult, Deurningen
Hengelosestraat 6, 7561 RT

Max. bezoekers

1.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Apresski Met Mie Winterfestijn

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Apresski Met Mie Winterfestijn. Dat op 18 maart 2023 in Frans op den Bult te Deurningen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register