Al!ve & K!ck!ng Festival cover

Al!ve & K!ck!ng Festival

Datum

Omschrijving

Bereid je voor op een muzikaal spektakel zoals nooit tevoren, want het Al!ve & K!ck!ng Festival is terug op ZONDAG 19 NOVEMBER! We verruilen het vertrouwde voor het buitengewone en verhuizen naar de indrukwekkende locatie Het Klokgebouw in Eindhoven. Dit wordt een dag vol onvergetelijke momenten, omringd door de industriële elementen in een intieme setting. 🙌🏻

Festival type

Classics
Hits
80's
90's
Rock
Pop

Locatie

Klokgebouw, Eindhoven
Klokgebouw 50, 5617 AB

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Al!ve & K!ck!ng Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Al!ve & K!ck!ng Festival. Dat op 19 november 2023 in Klokgebouw te Eindhoven gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register