Alegria Festival cover

Alegria Festival

Datum

Omschrijving

Let's celebrate the summer with lots of A L E G R I A! ☀ Op 13 & 14 juli 2024 wordt het Ketelhuisplein op Strijp-S weer omgetoverd tot een Latin & Caribbean paradijs tijdens het ALEGRIA FESTIVAL! Een vakantie naar het Caraïbisch gebied, Midden en Zuid Amerika, in eigen land! Wie had dat gedacht! 🌴 ☀ Een weekend die geheel in het teken staat van het proeven en beleven van de Caribische en Zuid-Amerikaanse cultuur. Zo kun je lekker genieten van de leukste Latin muziek, onze mercado wereldmarkt, exotische foodtrucks, dansworkshops en verschillende activiteiten voor kids. Want Alegria is voor jong en oud!

Festival type

Latin
Wereldmuziek
Urban

Locatie

Strijp-S, Eindhoven
Torenallee 20, 5617 BC

Aantal stages

4

Max. bezoekers

10.000

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Alegria Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Alegria Festival. Dat op 13 juli 2024 in Strijp-S te Eindhoven gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register