Alcatraz Open Air cover

Alcatraz Open Air

Datum

Omschrijving

Alcatraz Open Air, gelegen in Kortrijk, België, is een krachtig metal- en hardrockfestival dat fans van zware muziekgenres bijeenbrengt. Dit festival staat bekend om zijn indrukwekkende line-up van internationale en lokale acts, die een breed spectrum van metal subgenres vertegenwoordigen. Met zijn ongeëvenaarde sfeer en gemeenschap van gepassioneerde muziekliefhebbers biedt Alcatraz Open Air een weekend vol intense optredens, moshpits, en de ultieme viering van metalcultuur.

Festival type

Rock
Metal

Locatie

Kortrijk, Kortrijk
Diksmuidekaai, 8500

Aantal stages

4

Max. bezoekers

15.000

Min. leeftijd

16

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Alcatraz Open Air

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Alcatraz Open Air. Dat op 9 augustus 2024 in Kortrijk te Kortrijk gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register