Afterslag cover

Afterslag

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Op Afterslag ontdek je jouw (nieuwe) favoriete bands van 2023! Afterslag is namelijk hét festival voor muziekminnend Apeldoorn en omgeving. De hele zondag check je acht highlights van Europa’s belangrijkste showcasefestival Eurosonic Noorderslag (ESNS) in de popzaal en het café. Afterslag is de ultieme manier om de grote namen van de toekomst als eerst te spotten!

Festival type

EDM
Pop
Rock
Hiphop
Ska

Locatie

GIGANT, Apeldoorn
Nieuwstraat 377, 7311 BR

Max. bezoekers

1.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Afterslag

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Afterslag. Dat op 22 januari 2023 in GIGANT te Apeldoorn gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register