4AM. Hedon cover

4AM. Hedon

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Bij 4AM. nemen we je voor een nacht terug naar de gouden tijd van de Nederlandse hip-hop. We draaien de nummers die iedereen uit volle borst mee kan zingen, denk hierbij aan albums zoals; New Wave, Remi en nog veel meer klassieke throwbacks. Al enthousiast geworden van de muziek? We hebben nog veel meer in huis om er een unieke ervaring van te maken. “Not just a party, we create an experience” – 4AM.

Festival type

Hiphop
Nederhop

Locatie

Poppodium Hedon, Zwolle
Burgemeester Drijbersingel 7, 8021 DA

Aantal stages

1

Max. bezoekers

1.400

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

4AM. Hedon

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder 4AM. Hedon. Dat op 15 juni 2024 in Poppodium Hedon te Zwolle gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register