Pre-register voor een Gouden Festival Ticket!

De zomereditie – 2024 van het Gouden Festival Ticket is voorbij, dus de pre-register van 2025 is weer geopend! Deze unieke winactie stelt festivalgangers in staat om een hele zomer lang te genieten van de beste festivals en evenementen, en dat alles met één enkel ticket!

 

Het Gouden Festival Ticket is al jaren een unieke actie en ook de zomereditie van 2024 is geen uitzondering. Met het Gouden Festival Ticket krijg je toegang tot maar liefst 40+ festivals in Nederland en België. Van bruisende steden tot fantastische outdoor locaties, het Gouden Festival Ticket biedt een ongeëvenaarde festivalervaring voor iedereen die van muziek, dansen, festivals en goede vibes houdt.

 

Dit jaar liep de actie van dinsdag 9 april tot en met zondag 12 mei. Met het ticket heb je toegang tot een exclusieve selectie van festivals, met optredens van topartiesten en unieke ervaringen die je nergens anders vindt. Of je nu houdt van Techno, House, RAW, live bands, of iets daar tussenin, het Gouden Festival Ticket heeft voor elk wat wils.

 

Follow the Beat heeft 20 gouden tickets verloot en elk ticket is geldig voor 2 personen (dus voor de winnaar en hun +1). Dit hoeft niet elke keer dezelfde persoon te zijn, dus ze kunnen met meerdere vrienden onvergetelijke herinneringen maken.

 

Pre-register

 

Deelnemende events

Speciaal voor alle winnaars hebben we een hele reeks gave evenementen om uit te kiezen / om uit te proberen, waaronder:*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Winnaars

 1. Marisca van Olst

 2. Britt van Gerven

 3. Babette Schouten

 4. Quincy Biekram

 5. Lisa van Hoenselaar

 6. Guus van Dommelen

 7. Carolina Dankers

 8. Jaimy Van Beveren

 9. Chris Antwerpen

 10. Sigourney Druiventak

 11. Nobel Mehari

 12. Jimmy Muijen

 13. Bo Meulendijks

 14. Simone van der Aa

 15. Sabine Holthof

 16. Steffie Kuijer

 17. Aycan Selvi

 18. Damian van der Spek

 19. Esmeralda Filippini

 20. Donovan Pinas

 

Waar wacht je nog op? Meld je nu aan voor de pre-register van het Gouden Festival Ticket en maak net als de bovenstaande winnaars kans op een zomer vol muziek, dans en onvergetelijke momenten!

 

Pre-register
map-cta
lees meer