Wildstylez

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

  1. 2022
  2. Dance Valley cover Dance Valley

    Dance Valley

    13-13 aug Velsen-Zuid

Over Wildstylez

Wildstylez, echte naam Joram Metekohy, geboren op 7 januari 1983 in Veenendaal, Nederland, is een vooraanstaande figuur in de hardstyle muziekscene. Met zijn kenmerkende sound die zowel melodische harmonieën als krachtige beats omvat, heeft Wildstylez zich gevestigd als een van de toonaangevende producers en DJ’s binnen het genre.

Wildstylez’ carrière nam een vlucht na zijn debuut in 2007, waarna hij snel naam maakte met hits zoals “Lose My Mind” in samenwerking met Brennan Heart en “Year of Summer,” die de mainstream charts bereikte en een breed publiek aansprak. Zijn vermogen om pakkende melodieën te combineren met de energie van hardstyle heeft hem geliefd gemaakt bij fans over de hele wereld.

Als een van de pioniers van de hardstyle heeft Wildstylez bijgedragen aan de ontwikkeling van het genre door zijn betrokkenheid bij projecten zoals Project One, een samenwerking met Headhunterz. Dit project heeft enkele van de meest invloedrijke tracks in de hardstyle geschiedenis voortgebracht en heeft het pad geëffend voor de evolutie van het genre.

Wildstylez staat bekend om zijn dynamische optredens op grote evenementen zoals Defqon.1, Qlimax en Tomorrowland. Zijn optredens worden geprezen om hun intensiteit en het vermogen om het publiek te boeien met een mix van nieuwe tracks en klassieke hardstyle anthems.

Met zijn voortdurende bijdragen aan muziek en zijn invloedrijke aanwezigheid in de dance scene blijft Wildstylez een centrale figuur in de wereld van hardstyle muziek.