Wantigga photo

Wantigga

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

Geen afgelopen festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.
Wantigga photo

Over Wantigga

Wantigga, geboren als Joram Kaat op 19 augustus 1991 in Deventer, Nederland, is een veelbelovende DJ, muziekproducent en beatmaker die snel naam maakt in de Nederlandse hip-hop en future beats scene. Met zijn unieke sound, aanstekelijke ritmes en innovatieve producties heeft hij een breed publiek weten te bereiken en indruk gemaakt op zowel fans als critici.

Wantigga begon zijn muzikale carrière in de vroege jaren 2010 en brak door met de release van zijn single “Surreal” in 2016, die al snel populair werd binnen de future beats gemeenschap. Zijn muziek wordt gekenmerkt door een mix van hip-hop, R&B, soul en elektronische invloeden, wat zorgt voor een unieke en herkenbare sound. Hij staat bekend om zijn vermogen om catchy melodieën en groovy beats te combineren.

Bekende nummers van Wantigga zijn onder andere “Ease,” “Lovin’,” “Never Be,” en “Let You Go.” Deze tracks tonen zijn talent voor het creëren van dansbare en meeslepende muziek die perfect aansluit bij de dynamische sfeer van de hip-hop en future beats scene. Zijn producties worden regelmatig gedraaid door grote namen in de industrie en hebben een vaste plek veroverd op dansvloeren wereldwijd.

Wantigga staat ook bekend om zijn indrukwekkende liveoptredens. Hij heeft opgetreden op enkele van de grootste festivals en evenementen in Nederland, zoals Lowlands, North Sea Jazz, Appelsap, en Amsterdam Dance Event. Zijn sets zijn vol energie, precisie en interactie met het publiek, wat zorgt voor onvergetelijke ervaringen.

Naast zijn werk als DJ en producer is Wantigga ook actief betrokken bij het mentoren van opkomende talenten in de muziekindustrie. Hij deelt zijn kennis en passie voor muziek om de volgende generatie artiesten te inspireren en te ondersteunen.

Met zijn voortdurende innovatie en toewijding aan hip-hop en future beats blijft Wantigga een veelbelovende kracht in de muziekscene. Zijn unieke sound, creatieve visie en energieke optredens zorgen ervoor dat hij een blijvende impact maakt en een glansrijke toekomst tegemoet gaat.