The Boy Next Door

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

  1. 2022
  2. Dance Valley cover Dance Valley

    Dance Valley

    13-13 aug Velsen-Zuid

Over The Boy Next Door

The Boy Next Door, geboren als Lex van Berkel op 3 augustus 1994 in Tilburg, Nederland, is een veelbelovende DJ en muziekproducent die snel naam maakt in de Nederlandse en internationale dance scene. Met zijn energieke beats, pakkende melodieën en zomerse vibes heeft hij een breed publiek weten te bereiken en indruk gemaakt op zowel fans als critici.

The Boy Next Door begon zijn muzikale carrière in de vroege jaren 2010 en brak door met de release van zijn single “La Colegiala” in 2017, een samenwerking met Fresh Coast en Jody Bernal. Het nummer werd al snel een hit in Nederland en daarbuiten, dankzij de aanstekelijke ritmes en zonnige sfeer. Zijn muziek wordt gekenmerkt door een mix van dance, house en Latin invloeden, wat zorgt voor een unieke en herkenbare sound.

Bekende nummers van The Boy Next Door zijn onder andere “Whenever” (met Kris Kross Amsterdam en Conor Maynard), “Resistance,” en “Melody.” Deze tracks tonen zijn talent voor het creëren van dansbare en meeslepende muziek die perfect aansluit bij de levendige sfeer van de dance scene. Zijn producties worden regelmatig gedraaid door grote namen in de industrie en hebben een vaste plek veroverd op dansvloeren wereldwijd.

The Boy Next Door staat ook bekend om zijn spectaculaire liveoptredens. Hij heeft opgetreden op enkele van de grootste festivals en evenementen in Europa, zoals Amsterdam Dance Event, Mysteryland en Tomorrowland. Zijn sets zijn vol energie en interactie met het publiek, wat zorgt voor een onvergetelijke feestervaring.

Naast zijn werk als DJ en producer is The Boy Next Door ook betrokken bij het mentoren van opkomende talenten in de muziekindustrie. Hij deelt zijn kennis en passie voor muziek om de volgende generatie artiesten te inspireren en te ondersteunen.